Právě vysíláme

Magazín People opět zvolil nejvíc sexy muže světa. Je jím hvězda Marvelu

8. listopadu 2022 10:51
Magazín People opět zvolil nejvíc sexy muže světa. Je jím hvězda Marvelu

Magazín People stejně jako každý rok zveřejnil jméno nejvíce sexy muže planety. Kdo na pomyslném trůnu vystřídal herce Paula Rudda?

Některým ženám se líbí krátkovlasí blonďáci, jiné mají spadeno na dlouhovlasé krasavce. To, co se líbí vaší kamarádce, se nemusí líbit vám a naopak. Magazín People se přesto každoročně pokouší co nejobjektivněji posoudit atraktivitu mužů a následně jednoho z nich titulovat nejvíce sexy mužem světa.

Letošní ročník vyhrála opět hvězda filmů od Marvelu. Nejvíc sexy mužem pro rok 2022 je Chris Evans alias Kapitán Amerika. A dle snímků, které pro časopis People nafotil, je tento titul zcela zasloužený. Chris je prostě fešák, to mu neleze odepřít. „Moje máma bude mít obrovskou radost, už tak je nadšená ze všeho, co se mi povede,“ řekl herec a pro People rovněž promluvil o kariéře a založení rodiny.

Potom, co Evans opustil Marvel, se pouští do různých filmových projektů a rád by vystřídal co nejvíce žánrů. Ve svých čtyřiceti letech by taky rád založil rodinu. „Rozhodně chci být otcem,“ uvedl. Tu pravou ženu ještě nenašel, nabídek má ovšem víc než dost. Po titulu Nejvíc sexy muž světa mu jistě ještě několik dalších přibyde.

 

Články, které by tě mohly zajímat