Právě vysíláme

Majitelé mazlíčků POZOR! V Praze někdo pořezal psa obzvlášť brutálním způsobem. Máme popis pachatele

2. října 2018 13:10
Majitelé mazlíčků POZOR! V Praze někdo pořezal psa obzvlášť brutálním způsobem. Máme popis pachatele

Většinou jsou to psi, kdo útočí na lidi, v tomhle případě je to ovšem opačně. Případ nepochopitelného pořezání ohaře v pražských Strašnicích šokoval veřejnost a mobilizoval pejskaře.

Majitelka psa Kristýna Muroňová o incidentu ihned informovala na Facebooku. Její post slibující odměnu tomu, kdo postkytne informace vedoucí k dopadení pachatele, sdílelo na svých účtech mnoho lidí a přidal se i starosta Prahy 10 Vladimír Novák. Ten napsal, že informace vedoucí k usvědčení pachatele odmění částkou 5.000 Korun ze svého, jelikož má sám pejska a dokáže si představit, v jak těžké situaci se nyní majitele ohaře musí nacházet.

Co se vlastně stalo?

„Dnes ve Strašnicích něco málo před 8 hodinou ráno mezi ulicemi Černická a V Úžlabině nám pořezali pejska,“ píše Kristýna ve svém příspěvku.  Pes šel na procházku s přítelem majitelky a když míjeli neznámého muže, který šel naproti nim, pes byl bez vodítka. Nic však podle majitelky muži neudělal. „Byla to vteřina a najednou šel pes k zemi,“ popisuje hrůzný zážitek Kristýna.

Podle veterináře, který psa okamžitě operoval, muselo být zranění způsobeno hodně ostrým nožem nebo skalpelem.

Případ již vyšetřuje policie a vyzývá ženu, která byla napadení přítomna jako náhodný svěděk, aby kontaktovala jakoukoli policejní stanici.

Popis pachatele

Podle Kristýny Muroňové byl pachatel „celý v černém, černé kalhoty, černý batoh, měl světlý obličej bez vousů a věk kolem 30 – 33 let. Vysoký asi 150 cm a štíhlé postavy.“

Zdroj: Facebook, iDnes.cz

Poznejte krásy Norska s tímto nádherným pejskem

Články, které by tě mohly zajímat