Právě vysíláme

Malému Connorovi onemocněl pejsek. Rozhodl se proto prodat všechny hračky, aby měl peníze na léčbu

8. října 2019 8:00
Malému Connorovi onemocněl pejsek. Rozhodl se proto prodat všechny hračky, aby měl peníze na léčbu

Desetiletý Connor a jeho dobrman jménem Copper jsou nejlepšími přáteli. Pro malého chlapečka je pejsek vším, pomohl mu totiž v těch nejtěžších chvílích.

V roce 2016 byly Connorovi diagnostikovány stavy úzkosti, které se projevovaly nočními záchvaty. Chlapeček tak zažil pár nepříjemných nocí, při kterých mu byl ale velkou oporou právě Copper. Právě ten totiž u Connora celou dobu ležel a když vycítil, že chlapci je zle, ihned doběhl pro jeho matku.

V září 2017 však začal mít věrný pejsek zdravotní problémy. Přestal jíst a velmi se mu zhoršila chůze. Později veterináři zjistili, že trpí nemocí, jenž postihuje páteř. Rodina byla zoufalá, Copperova léčba byla totiž neuvěřitelně finančně náročná.

Když už to vypadalo, že na pejskovu léčbu opravdu nevystačí žádné peníze, přišel malý Connor s dojemným nápadem. Před domem si otevřel malinký provizorní obchůdek, ve kterém začal prodávat všechny hračky. „Šel a vybral všechny hračky. Říkal, že zdraví našeho pejska je důležitější,“ uvedla Connorova maminka. To, kolik plyšáků, stavebnic a autíček chlapeček opravdu prodal, neuvedla. Dobrman Copper však prý nyní prochází laserovou terapií a rodina doufá, že už mu brzy bude lépe.

 

Zdroj: Boredpanda

Články, které by tě mohly zajímat