Právě vysíláme

Malému superhrdinovi popřál už i IRON-MAN! Slíbil mu speciální dárek k narozeninám

21. července 2020 9:10
Malému superhrdinovi popřál už i IRON-MAN! Slíbil mu speciální dárek k narozeninám

Šestiletému Bridgeru Walkerovi, který svou statečností zachránil sestru před útokem zuřivého psa, již vzdali hold jeho hrdinové Spider-Man a Kapitán Amerika z Avangers. Nyní se připojil i Iron-Man.

Hororový příběh sdílela Bridgerova teta, která v příspěvku na Instagramu označila všechny představitele Avengers. Ti se postupně začali ozývat, vzdali malému chlapci hold a zasypali ho dárky. Jako první se ozval Mark Ruffalo alias HULK ten napsal dojemný komentář přímo pod příspěvek Bridgerovy tety: „Drahý Bridgere, právě jsem se doslechl o tom, co se ti stalo. Chtěl bych jen říct, že lidé, kteří riskují život pro druhé, jsou opravdovými hrdiny. Obdivuji a respektuji tvou odvahu. Odvaha neznamená povyšovat se nebo bojovat s ostatními a naparovat se. Skutečná odvaha tkví v tom vědět, co je správné, a udělat to, i když u toho můžeš přijít k úrazu. Jsi větší chlap než mnoho, mnoho těch, co jsem viděl nebo znám. S obdivem, Mark Ruffalo (profesor Bruce Banner/Hulk).“

Záhy chlapec obdržel video přímo od Kapitána Ameriky Chrise Evanse, který ve videu chválil statečnost chlapce a poslal Bridgerovi originální kopii obleku Kapitána Ameriky.

Skrz videohovor chlapci zavolal sám Spider-Man alias Tom Holland. Hollywoodský herec Brigera pozval na návštěvu třetího dílu série Spider-Man. „Vždycky budeš mým hostem,“ řekl herec.

Nyní se ozval i další chlapcův oblíbenec z Avengers Iron-Man alias Robert Downey Jr. Herec Bridgerovi ve videohovoru slíbil speciální dárek k narozeninám.  „Myslím, že bych měla zmínit, že jsme právě nedávno oslavili Bridgerovi narozeniny, takže bude chvíli trvat, než zjistíme, jaké to překvapení je,“ okomentovala video chlapcova teta Nicole.

Podívejte se na sestřih všech krásných přání Superhrdinů ve videu. My malému Bridgerovi tleskáme!

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat