Právě vysíláme

Malý baleťák z Nigérie tančil naboso v blátě. Jeho video obletělo svět a chlapci možná změnilo život!

12. srpna 2020 14:10
Malý baleťák z Nigérie tančil naboso v blátě. Jeho video obletělo svět a chlapci možná změnilo život!

Zatímco se v dnešní době spíše poukazuje na to, jak sociální sítě společnosti škodí, nalezneme i mnoho případů, které dokazují, že právě díky nim se stalo něco úžasného.

Server BoredPanda informuje o úžasném příběhu nadaného chlapce z africké Nigérie. Jedenáctiletý hoch Anthony je totiž velmi talentovaným baleťákem a tanec je pro něj vším. V zemi, kde žije, však není moc možností, jak nadání rozvíjet, a tak tomu asi osud chtěl, aby se stal zázrak.

Na sociální sítě se dostalo video, které ukazuje, jak moc talentovaný baleťák chlapec je. V dešti, naboso a uprostřed bahna totiž nádherně tančí a předvádí, co všechno v něm je. Když se poté video dostalo až k prestižní americké taneční akademii, bylo rozhodnuto – chlapec pojede do Spojených států!

Na malého baleťáka se usmálo štěstí a Anthonyho čeká třídenní kurz v taneční akademii v New Yorku. A jelikož je kurz velmi drahý a chlapcova rodina si ho nemůže dovolit, absolvuje ho úplně zadarmo. Svůj mimořádný talent tak může rozvinout a získat cenné zkušenosti. A kdo, třeba se v Americe i usadí a jednou z něj bude velká baletní hvězda.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat