Právě vysíláme

Maminka kojila chlapečka přímo v pavilonu opic! Reakce obrovské orangutanky ji naprosto dojala

18. ledna 2020 14:10
Maminka kojila chlapečka přímo v pavilonu opic! Reakce obrovské orangutanky ji naprosto dojala

Gemma Copeland je horlivá cestovatelka, která svou vášeň nechtěla opoustit jen proto, že jí narodilo dítě. Nyní proto cestuje po světě se svým malým chlapečkem a navštěvuje místa, kam se vždycky chtěla podívat. Na zážitek, který si odnesla ze zoo v Rakousku, nikdy nezapomene.

Gemma se svým partnerem a miminkem vyrazila na výlet do rakouské zoologické zahrady, a právě v pavilonu opic se stalo něco úžasného. Její chlapeček měl hlad, a tak ho musela nakojit. Nečekaně si s ním proto sedla před skleněný výběh a ve chvíli, kdy chlapečka kojila, došlo k magickému okamžiku.

Jedna z orangutanek za kojící maminkou přišla a sedla si přímo k ní. Přes sklo poté Gemmu pozorovala celou hodinu a Gemma měla pocit, že jí  skoro až chránila před pohledy a poznámkami lidí, kterým se kojení na veřejnosti nelíbí. „Po celou dobu jsem skoro nedýchala. Bylo to nádherné. Koukala na mě a střídavým pohledem sledovala i mého syna. Měla klidný výraz a já měla pocit, že nás je ochotna i přes to sklo mezi námi ochránit,“ popsala Gemma tento kouzelný okamžik na Facebooku s tím, že když normálně kojí na veřejnosti, často na ní lidé hází naštvané pohledy a neodpustí si rýpavé poznámky. Chování orangutanky jí však dojalo a řada lidí by si z ní podle Gemmy mělo vzít příklad, protože kojení je tou nejpřirozenější věcí vůbec.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat