Právě vysíláme

Maminka omlouvala syna z pozdních příchodů do školy. Její brutální upřímnost baví internet!

5. srpna 2019 15:10
Maminka omlouvala syna z pozdních příchodů do školy. Její brutální upřímnost baví internet!

Jistě si vzpomínáte na to, jak jste jako školáci prosili mámu o napsání omluvenky, když jste přišli do školy pozdě. A ačkoliv byla jistě vaše máma zlatíčko a pro učitelku sepsala nějakou dobrou výmluvu, ne všechny mámy jsou takové a jedna maminka z Austrálie se rozhodla, že svého syna rozhodně nebude krýt a napíše učitelce pravdu.

Maminka jménem Suzanne se rozhodla, že svého syna pořádně vytrestá za jeho lenost. Když jí proto přišla sms zpráva ze školy o tom, že její třináctiletý školák přišel na výuku pozdě, poslala učitelce velmi upřímnou zprávu.

„Můj syn přišel pozdě, protože mu je skoro 14 let a ovládají ho hormony. Myslí si, že svět mu dluží laskavost. Odmítá vstát z postele a jít do školy. Myslí si, že život je jen o Xboxu. Tráví 20 minut ve sprše, a přitom tam jenom tak stojí. Chodí rychlostí hlemýždě a hledá ponožky, které jsou přímo před ním. Zdraví, Suzanne.“

Jelikož tak upřímná zpráva ještě asi nikdy předtím učitelce nepřišla, omluva rázné maminky nyní koluje internetem. Co na ní říkáte vy? Udělala matka líného školáka dobře?

 

 

Zdroj: LadBible.com

Články, které by tě mohly zajímat