Právě vysíláme

Maminka potrestala zlobivou dceru vařečkou přes zadek. Ocitla se za to před soudem!

7. července 2019 15:10
Maminka potrestala zlobivou dceru vařečkou přes zadek. Ocitla se za to před soudem!

Pamatujete, jak vás v dětství vždy rodiče strašili, že když budete zlobit, dostanete vařečkou přes zadek? A vzpomínáte si taky na to, jak se vyhrůžky staly realitou a vy jste pak měli zadek červený jako rajče? Tak si představte, že kdyby vám to máma provedla dnes, mohla by ji za to hrozit tučná pokuta!

Matka ze Spojených států byla obviněna z toho, že své dceři dala vařečkou a musela zaplatit pokutu ve výši 750 dolarů. Její dcerka byla totiž ráno jako utržená ze řetězu a rozházela po domě jídlo určené pro psa. A jelikož její maminka asi jako každý rodič v tu chvíli vypěnila, prostě vzala do ruky dřevěnou vařečku a dceru s ní párkrát praštila.

Ačkoliv holčička rozhodně neutrpěla žádný velký úraz, její matka se i přesto ocitla před soudem a vyvázla „jen“ s pokutou, protože soudce uznal, že to byl matčin první přestupek. Jak informuje Ladbible.com, žena se u soudu zhroutila a vypověděla, že ve chvíli, kdy vzala do ruky vařečku, byla velmi frustrovaná. Rovněž slíbila, že nic podobného už nikdy neudělá a najde si jiný způsob potrestání zlobivé dcery.

Jak se na tuto kauzu koukáte vy? Je to podle vás přehnané, nebo je trestání vařečkou už vážně moc a děti by se tak trestat neměly?

 

 

Zdroj: LadBilble.com

Články, které by tě mohly zajímat