Právě vysíláme

Maminka ukázala, jak vypadá její tělo po porodu trojčat. Fotografie rozdělila internet!

3. října 2019 15:10
Maminka ukázala, jak vypadá její tělo po porodu trojčat. Fotografie rozdělila internet!

Po porodu se tělo každé ženy změní a je jasné, že trvá nějakou dobu, než se novopečené mamince podaří dostat znovu na svou váhu. Když navíc někdo čeká trojčata a má břicho jako balón, musí se smířit s tím, že po porodu bude na tělo nepěkný pohled.

Těhotenství není procházka růžovou zahradou. Obzvlášť, když čekáte trojčata! Žena z Norska měla kvůli třem miminkům tak velké těhotenské břicho, že skoro nemohla chodit. Nakonec je to však ta nejšťastnější maminka, protože se jí narodily tři zdravé děti – dvě dcerky a jeden chlapeček.

Ačkoliv porod proběhl bez komplikací, zdravotní problémy začaly pro maminku až po něm. Ženu totiž trápí nevzhledná vytahaná kůže, která se zmenšuje velmi pomalu a navíc má prý i problémy s dýcháním a bolí ji záda.

Maminka fotografii svého těla zveřejnila na internetu a sklidila za to velmi rozporuplné reakce. Ačkoliv se totiž podle někoho jedná o přirozenou ukázku toho, jak může vypadat tělo po porodu, jsou i lidé, kteří si myslí, že takové snímky by maminka rozhodně neměla pořizovat a už vůbec je ukazovat na internetu. Do jaké skupiny se řadíte vy?

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat