Právě vysíláme

Manažer JUSTINA BIEBERA se konečně vyjádřil ke sporu se zpěvačkou TAYLOR SWIFT!

22. listopadu 2019 11:10
Manažer JUSTINA BIEBERA se konečně vyjádřil ke sporu se zpěvačkou TAYLOR SWIFT!

Manažer Justina Biebera, Scooter Braun, se poprvé vyjádřil ke sporu se zpěvačkou Taylor Swift o autorská práva. Braun, jehož firma Ithaca Holdings nyní vlastní práva ke všem skladbám od Taylor Swift před deskou Lover, měl pro zpěvačku jasný vzkaz.

Žijeme v době toxických divizí

Hudebního magnáta Scootera Brauna se na téma spor s Taylor Swift zeptali na nedávné konferenci v Los Angeles. Manažer známých hudebních hvězd typu Justin Bieber, Ariana Grande či Demi Lovato se zatím držel v ústraní a k situaci se nevyjádřil. To se nyní změnilo.

„Šest měsíců jsem se o tomto tématu nebavil. Vůbec. Nevyjádřil jsem se k tomu,“ uvedl Braun„Když se říká spousta věcí a je slyšet spousta názorů, přestože šéfové neměli tu příležitost se sejít, vznikne tím spousta nejasností. Nepůjdu do detailů, protože to není můj styl. Jen si myslím, že žijeme v éře toxických divizí. Lidé si myslí, že sociální sítě jsou nejlepší místa, kde si můžou ventilovat svoje frustrace vůči jiným lidem. Nechtějí vést konverzace.“

Vlivný podnikatel a manažer tak nepochybně narážel na to, že Taylor Swift před týdnem sdílela další příspěvek na sociálních sítích, kde říkala, že ji hudební label Big Machine (jenž nyní vlastní Scooter Braun) znemožňuje hrát její staré hity na udělování cen American Music Awards. Obě partie se údajně nyní dohodly na příměří, ale spor mezi Taylor Swift a Scooterem Braunem zdaleka není u konce.

„Nelíbí se mi, když svoje problémy vůči ostatním na sociálních sítích ventilují politici,“ pokračoval Braun„Nelíbí se mi, když to dělá kdokoliv. Pokud to znamená, že mě lidé budou vnímat ve zlém, tak mě budou muset vnímat ve zlém i nadále. Nebudu se těchto aktů zúčastňovat. Lidé spolu musí komunikovat a v momentě, kdy tak učiní, dokážou spory mezi sebou vyřešit.“

Uvidíme, zda se Braunovi tohle přání zrealizuje a Taylor Swift s ním usedne u jednacího stolu.

Zdroj: RollingStone, Shutterstock, Twitter, Variety

Články, které by tě mohly zajímat