Právě vysíláme

Manžel Britney Spears podal žádost o rozvod. Zpěvačku se nebojí veřejně pošpinit

17. srpna 2023 12:24
Manžel Britney Spears podal žádost o rozvod. Zpěvačku se nebojí veřejně pošpinit

Už tak životem zkoušenou Britney Spears čeká další velmi nepříjemná událost. Zpěvaččin manžel Sam požádal o rozvod a zdá se, že je připraven na soudní bitvu.

Devětadvacetiletý Sam Asghari a o 11 let starší Britney se vzali teprve před 14 měsíci, před svatbou spolu žili pět let. Nyní ovšem Sam tvrdí, že mu Britney byla nevěrná a požádal o rozvod. Muž je navíc připraven hrát špinavou hru a dle zahraničních médií tvrdí, že pokud se nebude řešit předmanželská smlouva, vytáhne na veřejnost věci, které by mohly zpěvačku značně ponížit.

 Britney, pro kterou se jedná o další zpackané manželství, se k celé záležitosti zatím nevyjádřila. Na svých sociálních sítích dál zveřejňuje polonahé a zvláštní příspěvky. Ve svém posledním postu fanouškům oznámila, že si plánuje koupit koně.

Zpěvačka si údajně na rozvod najmula právničku Lauru Wasser, která zastupuje při rozvodech celebrity a byla například právničkou Kim Kardashian. Samův právník doufá, že se mu podaří prolomit předmanželskou smlouvu, která chrání především Britney.

Články, které by tě mohly zajímat