Právě vysíláme

Manželé si mysleli, že se potkali na univerzitě! Ve skutečnosti se poprvé seznámili už v 6 letech

26. června 2021 14:10
Manželé si mysleli, že se potkali na univerzitě! Ve skutečnosti se poprvé seznámili už v 6 letech

Věříte na osud? Možná byste měli! Ed Savitt se svou ženou Heidi jsou totiž jedním z mnoha důkazů, že něco mezi nebem a zemí vážně existuje a řídí náš život.

Heidi a Ed se dali dohromady na univerzitě v roce 2011 a nyní jsou už manželi. Krátce po svatbě však přišli na šokující zjištění. To, že se poprvé potkali na vysoké škole, totiž není pravda. Tento sympatický pár se seznámil už o mnoho let dříve, aniž by to jeden z nich věděl.

Ještě před svatbou pozvala Heidi Eda na večeři k její matce. Ta si pak uprostřed večeře z ničeho nic vzpomněla, že když bylo Heidi 6 let, našla si na dovolené v Turecku dětskou lásku, která se rovněž jmenovala Ed.

Když posléze maminka našla z dovolené fotografii, zjistil pár něco opravdu překvapivého. Přítelem tehdy šestileté Heidi byl totiž právě Ed, který byl v té době rovněž se svou rodinou na dovolené v Turecku a s malou holčičkou se tehdy spřátelil.

Jakmile se úžasný příběh mladých manželů objevil na sociálních sítích, v komentářích se začaly ukazovat další historky o tom, jak se jiné páry poznaly v dětství, aniž by o tom věděly. Že by ten osud přeci jen vážně existoval? 😊

 

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat