Právě vysíláme

Manželé TOMÁŠ PLEKANEC a LUCIE VONDRÁČKOVÁ sdíleli na sociálních sítích šokující vzkaz. Z toho mít fanoušci radost nebudou!

7. srpna 2018 11:10
Manželé TOMÁŠ PLEKANEC a LUCIE VONDRÁČKOVÁ sdíleli na sociálních sítích šokující vzkaz. Z toho mít fanoušci radost nebudou!

Dlouho se o tom spekulovalo, nyní je to však potvrzené!

Česká zpěvačka Lucie Vondráčková a její manžel, hokejista Tomáš Plekanec, oznámili rozchod! Jejich cesty se rozešly sedm let po svatbě. Manželé spolu mají 2 syny – šestiletého Matyáše a tříletého Adama.

„Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Budeme se snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ oznámil rozchod slavný útočník na svých sociálních sítích. Celou věc okomentovala i samotná Lucie, ovšem poněkud poetičtějším způsobem. „Láska se ptá přátelství: ‚Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím.‘ Díky za vaše přátelství, díky kterému vím, kde mám domov. Vaše Lucie,“ napsala populární zpěvačka na Instagram.

ČTĚTE TAKÉ: LIAM PAYNE rozchod s CHERYL příliš dobře nezvládá. V klubu napadl jejího bývalého manžela!

O možných problémech v manželství tohoto slavného páru spekulovala česká média už pár měsíců. První informace o rozchodu začaly bulvárem kolovat v době, kdy Plekanec ukončil kariéru v týmu Montreal Canadiens a odešel za hokejem do Toronta. Tam ho ovšem Vondráčková nenásledovala a s dětmi zůstala v Montrealu.

Vrátí se nyní Lucie nadobro do Čech? To zatím zůstává ve hvězdách…

 

Zdroj: Instagram

5 romantických gest, která uvidíte ve filmech, ale sami je patrně nikdy nezažijete

Články, které by tě mohly zajímat