Právě vysíláme

Manželka KOBEHO BRYANTA promluvila poprvé od tragické nehody. Jak se rodina vyrovnává s obrovskou ztrátou?

30. ledna 2020 13:10
Manželka KOBEHO BRYANTA promluvila poprvé od tragické nehody. Jak se rodina vyrovnává s obrovskou ztrátou?

Rodina tragicky zesnulého basketbalisty Kobeho Bryanta zažívá po ztrátě svého nejbližšího člověka velkou bolest. Manželka legendárního hráče, která rovněž přišla o svou třináctiletou dceru, nyní poprvé od nehody promluvila!

Datum 26. ledna se už navždy zapíše do dějin sportu jako velmi smutný den, při kterém svět přišel o jednoho z nejlepších hráčů basketbalu. Kobe Bryant, dlouholetý hráč týmu Lakers, zemřel společně se svou dcerou Gigi při nehodě vrtulníku, ve kterém cestovalo i dalších sedm lidí.

Manželka slavného basketbalisty Vanessa Bryant nyní prolomila mlčení a poprvé od smrti svého muže podala veřejnosti vyjádření, ve kterém promluvila o obrovském smutku. „Moje holčičky a já chceme poděkovat milionům lidí, kteří nám vyjadřují podporu a zahrnují nás láskou v tuto šílenou chvíli. Chci poděkovat za všechny modlitby. Nutně a bezesporu je potřebujeme. Jsme absolutně zdrceny náhlou ztrátou mého úžasného manžela Kobeho – fantastického otce našich dětí, a rozkošné Gianny – milující, chytré a skvělé dcery a úžasné sestry Natalie, Bianky a Capri.“

„Nenacházím žádná slova, která by popsala, jakou bolest nyní prožívám. Jediné, co mě utěšuje, je vědomí, že Kobe a Gigi věděli, že jsou velmi milováni. Cítíme požehnání, že se naše životy protly. Přeji si, aby s námi byli navždy. Bohužel odešli příliš brzy. Nyní si život bez nich nedokážu představit a nevím, jak naše životy budou vypadat a pokračovat bez nich. Musíme každé ráno vstát a snažit se existovat – kvůli Kobemu, kvůli naší malé holčičce Gigi. Jsou světlem, které nám ukazuje cestu. Nekonečně je milujeme, nekonečně. Jediné, co si přeji, je, abych je mohla obejmout, políbit a požehnat jim. Mít je tu s námi navždy,“ napsala Vanessa a poprosila fanoušky o respektování soukromí její rodiny v tak těžkých časech. Zároveň ale informovala o založení charitativní sbírky MambaOnThree, jejíž výtěžek poputuje rodinám, které jsou touto tragédií zasažené.

Kobe Bryant se svou manželkou a dcerami

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat