Právě vysíláme

Manželka zesnulého Toma Parkera popsala jeho poslední chvíle a sdílela dojemný okamžik

2. května 2022 13:31
Manželka zesnulého Toma Parkera popsala jeho poslední chvíle a sdílela dojemný okamžik

Britský zpěvák Tom Parker zemřel v dubnu na rakovinu a nechal za sebou dvě malé děti a manželku Kelsey. Ta nyní popsala, jak vypadaly jeho poslední okamžiky.

V roce 2020 Tomovi diagnostikovali nádor na mozku a lékaři mu předpovídali rok života. O rok později zpěvák oznámil, že nádor se zmenšil a on je rozhodnutý bojovat. V září roku 2021 dokonce vystoupil i na turné kapely The Wanted, které byl několik let součástí.

Tom nakonec svůj boj prohrál a v dubnu zemřel. Nechal po sobě dvě malé děti a manželku Kelsey, která nyní promluvila o tom, jak vypadaly jeho poslední okamžiky. Poslední dny strávil zpěvák v nemocnici St Christopher’s HospiceLondýně. U jeho lůžka se střídala rodina i kolegové ze skupiny. Úplně poslední chvíle s ním strávila Kelsey. „V pokoji jsme byli jenom my dva a spousta lásky. Bylo to krásné až do úplného konce. Lehla jsem si k němu. Leželi jsme tak dvě hodiny. Chtěla jsem být jenom s ním. Nechtěla jsem tam nikoho. Potřebovali jsme ten čas, abychom si mohli promluvit. Řekl mi, že ví, že budeme v pohodě. Pak si sundal snubní prsten a navlékl mi ho na prst,“ uvedla Kelsey. Ta je maminkou dvouleté dcery Aurélie a ročního syna Bodhiho.

Články, které by tě mohly zajímat