Právě vysíláme

Manželskému páru se po patnácti letech a DESETI synech konečně narodila dcera!

9. září 2019 12:10
Manželskému páru se po patnácti letech a DESETI synech konečně narodila dcera!

Skotští manželé Alexis a David Brettovi se chlubí unikátním rekordem. Jejich rodina je totiž jedna z nejpočetnějších ve Spojeném království: Alexis během posledních patnácti let porodila celkem desetkrát! Manželskému páru se do letošního roku rodili jen kluci. Sérii chlapců ale konečně přerušila dcera Cameron!

Neskutečná situace

Alexis a David Brettovi se zřejmě inspirovali legendárním příběhem Klapzubova jedenáctka! Skotský pár spolu totiž vychovává celkem deset synů, a nyní do rodiny konečně přivítal i první holčičku. Třináctičlenná rodina Brettů bydlí v domě s pěti ložnicemi u skotského města Dingwall. Navzdory svým vysokým finančním nárokům je rodina soběstačná – David má totiž dobře placenou práci jako strojvedoucí, a tak si může dovolit platit každý týden téměř 300 liber (v přepočtu zhruba 8 700 Kč) za jídlo, které tuto obrovskou rodinu uživí!

Rodina Brettů

Rodina Brettů

Alexis s Davidem v rozhovoru pro britský list Daily Mail uvedli, že ačkoliv byla dcera Cameron neplánovaná, jsou za ni velmi rádi. „Konečně máme v domě i holčičku,“ povzdychla si spokojená maminka.

Jak to Brettovi zvládají například s uklízením? Je to těžké, přiznala Alexis. Devětatřicetiletá matka prý vysává až sedmkrát denně a špinavé oblečení pere sedmkrát týdně! Tomu říkáme oddanost.

Alexis s Davidem uvedli, že po Cameron už další děti rozhodně nechtějí. „Už toho máme dost,“ prohlásili oba. Nedivíme se jim!

Zdroj: Daily Mail, Instagram, Les Wilson

Články, které by tě mohly zajímat