Právě vysíláme

Manželský pár šokoval svou proměnou. Dohromady zhubl 200 kilo!

29. ledna 2020 9:10
Manželský pár šokoval svou proměnou. Dohromady zhubl 200 kilo!

Lexi a Danny z Británie jsou sice obyčejným a celkem nevýrazným párem, ale ještě před nějakou dobou byl pohled na tuto dvojici hrozivý. Manželé totiž dohromady vážili 345 kilogramů. Nyní byste je však rozhodně nepoznali!

Lexi a Danny vždy bojovali s obrovskou leností a hlavní náplní jejich dne bylo jídlo a válení na gauči. Manželé se ani trochu nehýbali a jak navíc oba přiznávají, přes den každý zkonzumoval až 8 000 kalorií. I přes jejich nezdravou tloušťku se pár velmi miluje a chce na svět přivést potomka. Jelikož ovšem oba dva moc dobře vědí, že s jejich životním stylem se nedožijí 50 let, rozhodli se razantně změnit svůj přístup k jídlu i ke sportu.

Dvojice se začala hýbat a nastavila si správný jídelníček. Po dvou letech se tak manželům podařilo shodit dohromady 200 kilo a nyní jsou z Lexi a Dannyho úplně noví lidé. A ačkoliv je jejich proměna neuvěřitelná, stále je bohužel trápí vytahaná a převislá kůže, která půjde odstranit pouze pomocí plastické operace. I tak si ale mohou gratulovat, podařilo se jim totiž něco úžasného!

 

Zdroj: CNN

Články, které by tě mohly zajímat