Právě vysíláme

Manželský pár vyhrál v loterii 3,1 miliard. To, jak se poté zachoval, všechny překvapilo!

12. prosince 2019 9:10
Manželský pár vyhrál v loterii 3,1 miliard. To, jak se poté zachoval, všechny překvapilo!

Manželé Steve a Lenka Thomsonovi vyhráli v loterii přímo pohádkovou výhru a na učet si mohou připsat 3,1 miliardy korun. Jak na tuto skutečnost zareagovali? To budete koukat!

Steve se živí jako stavař a je manželka Lenka, jenž je původem ze Slovenska, pracuje jako prodavačka. Na spokojený pár se jednoho dne usmálo velké štěstí a vyhrál na konci listopadu v loterii přes 3 miliardy korun. A ačkoliv by se očekávalo, že manželé seknou s prací a budou nyní někde odpočívat s drinkem na pláži, rozhodně tomu tak není.

Stavař Steve se totiž odmítá vzdát své práce, a i jako novopečený miliardář rozváží se svou dodávkou stavební materiál pro klienty. „Mohl by teď sedět u moře a popíjet šampaňské, ale on namísto toho pracuje jako my ostatní. To, že chce, aby byli jeho zákazníci spokojení, poukazuje na to, jak skvělý chlap to je,“ řekl pro britský deník The Sun soused manželů, který prý ani dlouhou dobu nevěděl, že bydlí vedle miliardářů. Samotný Steve pak tvrdí, že na svou práci nezanevře a rozhodně se nechystá dát výpověď. „Nejsem ten typ, co by rád lenošil. Můj obchodní partner ví, že když bude něco potřebovat, tak se na mě může spolehnout,“ říká. Co myslíte, jak dlouho mu to asi vydrží?

 

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat