Právě vysíláme

Marek Lambora a Andrea Bezděková se rozešli. „Někdy vás vítr popohání na trochu jinou stranu,“ svěřil se herec

22. listopadu 2021 9:10
Marek Lambora a Andrea Bezděková se rozešli. „Někdy vás vítr popohání na trochu jinou stranu,“ svěřil se herec

Marek Lambora a Andrea Bezděková už netvoří pár. Rozchod dvojice potvrdila přes své instagramové profily. „Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní,“ napsala modelka. „Ani náhodou jsme si neublížili,“ dodala hvězda Slunečné.

Marek Lambora a Andrea Bezděková potvrdili rozchod. Ještě před měsícem přitom herec v Show Jana Krause tvrdil, jak mu vztah s modelkou funguje. Už v té době se nad ním však možná stahovala mračna, média o možném krachu vztahu spekulovala několik dní. Dvojice se proto rozhodla více nemlžit a potvrdila, že už netvoří pár.

„S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili (abych usadil ty všelijaké otazníky zpátky do tečky), jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr na trochu jinou stranu. Takže teď budeme západy našich dní, s požehnáním toho druhého a s čistým srdcem, vyhlížet každý po svém,“ uvedl Lambora.

V podobném duchu se na svém instagramu vyjádřila i Bezděková. „Bolí to. A někdy to bolí ještě o fous víc, protože to nezůstane jen mezi vámi, ale pluje to společností, která vás tím konfrontuje v moment, kdy na to ještě nejste připravení. Nikdy jsme s Márou nebyli ten pár, který by měl potřebu dávat na odiv, jak se má rád. Střežili jsme si to pro sebe, stejně jako si nějaký čas střežíme informaci, že už pár společně netvoříme,“ prozradila a potvrdila tak, že rozchod není čerstvou záležitostí.

„Jestli mám být upřímný, víc bych se k tomu vyjadřovat nechtěl, vše ostatní, když dovolíte, si nechám jen pro nás dva,“ dodal herec.

Marek Lambora byl v říjnu hostem Insta-Callu na Evropě 2, který moderují Ondřej UrbanPetrem Říbalem. Kromě Slunečné, která se blíží ke svému závěru, se rozpovídal také o roli faráře v připravované několikadílné sérii Půlnoční zpověď. Kromě něj ho fanoušci budou moci vidět ve druhém díle pohádky Princezna zakletá v čase.

Články, které by tě mohly zajímat