Právě vysíláme

MARK WAHLBERG šokoval svým extrémním denním režimem. Neuvěříte, co všechno dělá, aby zůstal v kondici!

28. září 2018 12:10
MARK WAHLBERG šokoval svým extrémním denním režimem. Neuvěříte, co všechno dělá, aby zůstal v kondici!

Mark Wahlberg patří mezi nejžádanější herce Hollywoodu, který se kromě velkého talentu může pyšnit i dokonale vysportovanou postavou. Jak na svém těle maká? Jaký je jeho cvičící režim? To budete koukat!

Mark si dává opravdu pořádně do těla. Na sociálních sítích zveřejnil svůj denní režim, nad kterým lidé jen udiveně kroutí hlavou.

Herec vstává každý den už ve 2:30 ráno a ihned míří do posilovny, kde zvedne pár činek. Do poledne pak stihne vyřídit pracovní emaily, zajít si na snídani, chvíli pobýt v kryokomoře a dopřát si partičku golfu. Ve čtyři hodiny odpoledne pak znovu vyráží cvičit a po večeři ulehá do postele v 19:30, ještě dřív než jeho děti.

Když Mark napsal svůj každodenní režim na Instagramu, fanoušci měli radost, že jejich oblíbená hvězda na sobě tak tvrdě maká. Jejich nadšení však posléze zkazilo pár lékařů a výživových poradců, kteří začali prohlašovat, že tak extrémní životní styl není pro herce příliš zdravý a obyčejný člověk bez dobré fyzické kondice by se do tak přísného režimu neměl vůbec pouštět.

 

Zdroj: ladbible.com

Nejdražší auta, která se zničila při natáčení

Články, které by tě mohly zajímat