Právě vysíláme

MARPO nakonec přijal výzvu KARLOSE VÉMOLY a chce zápas! „Dostůj svému slovu,“ vzkazuje mu

5. prosince 2019 13:10
MARPO nakonec přijal výzvu KARLOSE VÉMOLY a chce zápas! „Dostůj svému slovu,“ vzkazuje mu

Ukáže se Marpo opět jako boxer v ringu? Je to možné! Slavný rapper totiž obrátil a po skoro jednom roce přijal výzvu profesionála MMA Karlose Vémoly.

Pokud jste sledovali dění okolo loňského zápasu Marpa a Rytmuse, jistě víte, že Karlos Vémola přímo po zápase prohlásil, že by rád šel s Marpem klidně i jen do postojového souboje. Na jeho výzvu však tehdy Marpo reagoval jen smíchem a víc celou věc komentovat nechtěl. Nyní si to ovšem známý rapper rozmyslel a při otevíračce nového brand housu Under Armor řekl, že Karlosovu výzvu nakonec přijímá. „Chci Karlosovi vzkázat, že jeho výzvu přijímám. Už asi po sto padesátý. A myslím si, že by bylo fajn, kdyby se ten zápas uskutečnil. Karlosi, respektuji tě jako zápasníka, ale jednou jsi něco řekl, tak těm slovům dostůj,“ vzkázal Marpo prostřednictvím webu isport.cz Vémolovi a dodal, že zápas přece nemůže být pro Terminátora tak složitý. „Jsou to jednoduše vydělaný peníze. Proč by to nevzal? To musí být super. Zmlátí 75kilovýho kluka, vydělá x milionů a udělá si hezký Vánoce,“ řekl Marpo a přiznal, že by požadoval zápas jenom v boxu a s Karlosem by se nejlépe utkal příští rok v prosinci.

Samotný Karlos Vémola na přijetí výzvy ještě veřejně nereagoval, a tak není jasné, zda se opravdu zápas uskuteční. Sport.cz požádal Vémolu, který se zotavuje po operaci ramene, o reakci a jeho odpověď byla velmi krátká – Karlos prý redakci poslal jen smějícího se smajlíka. Co měl značit? To ví jen samotný Terminátor.

 

Podívejte se, jak před rokem Karlos Marpa vyzval na souboj:

 

Zdroj: isport, sport.cz

Články, které by tě mohly zajímat