Právě vysíláme

Martina Pártlová je maminkou. Dceři vybrala krásné jméno

16. června 2021 10:45
Martina Pártlová je maminkou. Dceři vybrala krásné jméno

Martina Pártlová je maminkou! Zprávou se pochlubil na svém Instagramu novopečený tatínek Josef Vařeka. „Její první nádech byl silnej moment,“ popsal.

Zpěvačka a členka uskupení 3v1 přivedla na svět krásnou a zdravou holčičku. Fotografií přímo z porodního sálu se pochlubil její partner Josef Vařeka, který se před přítelkyní hluboce klaní. „A odpusťte mi dnes menší mejdan,“ napsal hudebník, který se chystá narození dcery řádně oslavit.

Párlová se netajila tím, že bude rodit stejně jako její kolegyně Nikol Štíbrová císařským řezem. „Rozřízli vlka a vytáhli Karkulku,“ okomentoval vtipně Vařeka s tím, že ani pomalu nevěděl, že s partnerkou rodí. „Pořád něco hlásila!“

Holčičce dal pár krásné jméno Stella. Příjmení ponese po otci – Vařeka. Jak s nadsázkou přiznala Pártlová v exkluzivním rozhovoru pro Evropu 2, nejvíce se bojí toho, že nebude umět dceru přebalit. „A že o ni budu mít strach do konce života,“ dodala.

Pokojíček má její dcera zařízený stylově a prakticky zároveň. „Je toho na trhu tolik, že se v tom ztrácím. A tak googlim a nakupuju. Časem určitě zjistím, že půlku věcí z toho nepotřebuji, ale důležitý je, že to mám,“ uvedla se smíchem.

Články, které by tě mohly zajímat