Právě vysíláme

MARTINA se díky plastikám proměnila v černošku! Do své posedlosti po tmavé pokožce zatáhla i vlastního přítele

30. července 2018 15:10
MARTINA se díky plastikám proměnila v černošku! Do své posedlosti po tmavé pokožce zatáhla i vlastního přítele

Němka Martina Big byla dříve pohlednou blondýnkou, jenž se živila jako letuška. Dnes se však kvůli své posedlosti v plastických operacích proměnila v něco, za čím se už muži rozhodně neotočí.

Martina nikdy nebyla se svým vzhledem spokojená a vždy toužila vypadat jinak. Začala proto s monstrózním zvětšením poprsí a nafouknutím rtů. Tím však její úpravy neskončily. Zanedlouho se žena rozhodla, že se stane černoškou!

Začal proto nekonečný maraton návštěv solárii, díky kterým se Martinina pokožka opravdu o dost ztmavila. Později si navíc žena začala do těla píchat speciální injekce, které ji zbarvili i barvu očních duhovek.

ČTĚTE TAKÉ: RUSKA podstoupila plastiky, aby se podobala ANGELINĚ JOLIE. Lidé se jí smějí, že vypadá jako MICHAEL JACKSON!

V současné době se Martina podle svých slov cítí jako pravá Afričanka. S úpravami však skoncovat nechce. Jelikož jí ale lékaři poradili, aby kvůli zdraví s dalšími zákroky počkala, alespoň se rozhodla, že v černocha promění svého blonďatého přítele. Z normálního chlápka se tak stala stejná plastiková příšerka, jako je ona sama. Jen se podívejte do galerie.

 

Zdroj: The Sun

Hip Hop Žije – rozhovor se Separem: Co najdeme na jeho nové desce a co radí začínajícím rapperům

Články, které by tě mohly zajímat