Právě vysíláme

Martinu Pártlovou téměř vykradli. „Smála jsem se Pepíkovi, že nás na noc zamyká,“ přiznala

9. července 2021 13:10
Martinu Pártlovou téměř vykradli. „Smála jsem se Pepíkovi, že nás na noc zamyká,“ přiznala

Dům zpěvačky a moderátorky Evropy 2 Martiny Pártlové se stal terčem zloděje. I když, nutno podotknout, naštěstí dosti nešikovného. Jak sama moderátorka napsala, vůbec si nevšiml kamer a nevadila mu ani světla na čidla.

Martina Pártlová se jen pár týdnů po porodu musí potýkat s nepříjemnou událostí. Do jejího domu se pokusil dostat v noci krátce před půl čtvrtou ráno zloděj. „Takový to, když spíš jak špalek a nějaký netáhlo ti mezitím leze po baráku,“ napsala moderátorka ke zveřejněnému videu.

Zloději se naštěstí nepodařilo dostat až do domu, za což je členka 3v1 vděčná svému partnerovi. „Smála jsem se Pepíkovi, že nás na noc zamyká. Tož lidi, zamykejte si ty baráky,“ poradila Pártlová sledujícím na Instagramu. „Frajerovi vůbec nevadí kamery ani světla na čidla. On si na to ještě přisvítí… Ko**t. Kdyby ti ty hnáty chtěly upadnout,“ vzkázala zloději.

Přestože ji nezvaný návštěvník vyděsil, rozhodla se nastalou situaci brát s humorem. „Zajímalo by mě, jak by to dopadlo, kdyby otevřel ty dveře a my tam. No já bych si čůrla do textilu a Pepík by ho asi vzal kytarou,“ zasmála se a dodala ke sdílené fotografii: „No, mohla jsem před návštěvou aspoň uklidit.“

Moderátorce se pravděpodobně nic neztratilo, na místě dokonce zůstal i oblíbený nafukovací plameňák. „Shodli jsme se jednoznačně na tom, že mám velké štěstí, že ho neukradl. To by mě teda ale fakt nasral,“ zakončila Pártlová.

Články, které by tě mohly zajímat