Právě vysíláme

Matka MILEY CYRUS se do zpěvačky opřela. „Je to nechutné,“ řekla jí doslova

29. září 2019 13:10
Matka MILEY CYRUS se do zpěvačky opřela. „Je to nechutné,“ řekla jí doslova

Miley Cyrus se stala terčem kritiky od své vlastní matky! Zpěvačka na Instagramu sdílela vtipný moment, jak ji maminka říká, že tráví moc času na této sociální síti.

Střet generací

Autorka hitu Wrecking Ball na svém Instagramu sdílela příspěvek do Stories, v němž uvedla, že se do ní na společné dovolené opřela maminka Tish. Mrkněte na příspěvek níže.

Text v překladu zní:
Podle mámy je tohle „nechutné“. Venku byl nádherný západ slunce a já jsem byla vevnitř na mobilu, abych sdílela další fotky. Jakmile je člověk dospělý, může si dělat, co chce, ale podle ní jsem vypadala jako „rozmazlená mileniálka“, což je fakt. Nicméně, je špatné, když se mi líbí fotka a chci ji sdílet? Je to opravdu to nejhorší, co se může stát?

Zdá se, že hádky o tom, kolik času kdo tráví na sociálních sítích, je žhavé téma i v rodině Cyrusů! Zpěvačka si po těžkém rozvodu s hercem Liamem Hemsworthem a následném rozchodu s novou přítelkyní, Kaitlynn Carter, užívá trochu času se svojí matkou Tish a sestrou Brandi v krásném hotelovém resortu Amargiri. Luxusní resort leží uprostřed pouště a podle ostatních fotek lze usoudit, že si Miley svoji společnou dovolenou s maminkou a sestrou nesmírně užívá.

 

Zdroj: Buzzfeed, Instagram, Yahoo

Články, které by tě mohly zajímat