Právě vysíláme

Matka opustila svých 9 dětí. Co stojí za jejím odchodem? Tohle je neodpustitelné!

4. února 2018 15:10
Matka opustila svých 9 dětí. Co stojí za jejím odchodem? Tohle je neodpustitelné!

44letá Heidi Hepworth z Británie je matkou devíti dětí, která se během malé chvíle rozhodla, že kompletně změní svůj život. Opustila ratolesti i manžela a odjela za svým milencem do Afriky.

Heidy žila se svým manželem Andym 18 let. Jejich manželství však bylo podle ženy jedno velké trápení. Jednoho dne se matka devíti dětí seznámila na Facebooku s 32letým Mamadou Jallowem. Afričan pocházející z Gambie Heidy naprosto okouzlil a po třech měsících pouhého dopisování spolu novopečený pár začal plánovat budoucnost.

Heidy se od chvíle, kdy poznala Mamadoua, naprosto změnila. Zapracovala na svém vzhledu, nechala se tetovat, a pak se skálopevně rozhodla, že se svým milencem chce žít. A to přímo v daleké Africe!

Jednoho dne proto žena opustila svou velkou rodinu a odjela do Banjulu, aby mohla být se svou láskou.

Manžel Andy zůstal v šoku. Podle něj Heidy ztratila rozum a její nový přítel jí jen vymývá mozek. To ona samozřejmě vehementně popírá a tvrdí, že se jedná o čistou lásku.

Když o příběhu matky, která opustila svých devět dětí, informovaly britské deníky, veřejnost zůstala pobouřena a na Heidy se snesla vlna kritiky. Něco takového by prý opravdu milující maminka nikdy neudělala.

Co myslíte vy?

 

Zdroj: DailyMail

Michaela hejtuje: Můj život se čtyřicátníkem aneb jak takový člověk komunikuje na sociálních sítích

Články, které by tě mohly zajímat