Právě vysíláme

Matka rozčesávala dceři 20 hodin vlasy, zamotala si do nich 150 hraček

7. února 2021 14:10
Matka rozčesávala dceři 20 hodin vlasy, zamotala si do nich 150 hraček

Zacuchané vlasy jsou noční můrou všech žen. Malá Abigail však společně s bratrem Noahem tento „pojem“ před pár dny pozvedli na mnohem vyšší úroveň, když do dívčiných vlasů namotali přibližně 150 hraček se suchým zipsem.

Abigail a Noah se jako spousta dalších dětí učí doma přes počítač. Když jim jedna z hodin skončila, seběhli do sklepa, kde si začali hrát s takzvanými Bunchems. Jde o kuličky se suchým zipem, které se kamkoliv snadno přilepí.

Vtipálek Noah využil nepozornosti své sestry a celý pytel s hračkami jí vysypal na hlavu. „Bylo to, jako bych byla mimo své tělo,“ popsala matka dětí svůj šok, když dceru s „ozdobami“ ve vlasech spatřila. „Měla jich v nich asi 150, byly různě zamotané ve vlasech. Děti to navíc zhoršily tím, že se je nejdřív pokusily samy vyndat,“ dodala žena.

Než se vrátil její manžel domů z práce, dokázala z vlasů Abigail dostat patnáct kuliček. „Dan navrhl, ať zkusíme vlasy uvolnit kondicionérem a rostlinným olejem, ale tím jsme to ještě zhoršili.“ Než šli spát, vyndaly dceři ještě dalších deset hraček, v práci pak pokračovali až ráno.

Bunches nakonec vymotávali z vlasů celkem dvacet hodin. Stálo je to nejen hodně sil, ale také uroněných slz a spoustu vlasů. Ještě s nateklými prsty matka dětí vše zdokumentovala a postla na své sociální sítě. Příspěvek se stal velmi rychle virálním, do dnešního dne nasbíral téměř 230 tisíc sdílení.

Zdroj: People, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat