Právě vysíláme

Matka s dcerou vypadají jako dvojčata. Neuvěříte, kolik je od sebe dělí let!

12. srpna 2020 13:10
Matka s dcerou vypadají jako dvojčata. Neuvěříte, kolik je od sebe dělí let!

Některým ženám se snad podařilo zastavit stárnutí a ve vysokém věku stále vypadají jako dvacítky. To je i případ šedesátileté Dawn Hubsher, kterou si lidé pletou s její o třicet let mladší dcerou.

Třicetiletá Cher jako by z oka vypadla své matce Dawn, o které si lidé spíše myslí, že je její sestra. Obě ženy pak dokonce přiznaly, že si jednou spletli i jejich partneři a trapas byl rázem na světě. „Jednou přišel můj manžel zezadu k mé matce a plácnul ji po hýždích. Měly jsme na sobě totiž stejně barevné oblečení, a protože máme obě dlouhé tmavé vlasy, byly jsme k nerozeznání,“ řekla britskému deníku DailyMail Cher, jenž si v pubertě pochopitelně přála, aby její matka vypadala jako další typické matky, ale nyní je ráda, že se z maminky stala kámoška, se kterou i vyrazí na párty.

Šedesátiletá Dawn je pochopitelně za svůj mladiství vzhled moc ráda a to, že jí lidé tipují třicet let, bere jako obrovský kompliment. Jejím klíčem k mladistvému vzhledu je pak prý zdravý životní styl, cvičení, kvalitní kosmetika, spánek a dostatečný pitný režim.

 

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat