Právě vysíláme

Matka sdílela hrůznou proměnu syna, aby ukázala následky drogové závislosti!

12. října 2019 12:10
Matka sdílela hrůznou proměnu syna, aby ukázala následky drogové závislosti!

Všichni rodiče chtějí pro své dítě to nejlepší. Někdy se ovšem i oni musí smířit s tím, že jejich potomek si v životě nevybral tu nejlepší cestu.

Jennifer Salfen-Tracy ze Spojených sdílela na Facebooku příběh svého syna Codyho, který se už dva roky potýká se závislostí na heroinu. A protože jeho stav je vážný a závislost se projevila hlavně na jeho zdraví a vzhledu, rozhodla se Jennifer podpořit rodiny se stejným osudem tím, že se na sociálních sítích nebála zveřejnit Codyho příběh a ukázat, co s ním drogy provedly.

„Tvář heroinu. Je to realita pro tolik lidí a rodin v dnešním světě. Moje rodina a přátele, kteří mě znají, vědí že můj nejstarší syn Cody Bishop trpí závislostí. Mnoho lidí se ptá, jak se věci vyvíjejí, takže mám pocit, že bych se o ně měla podělit. Dozvěděla jsem se, že tolik lidí a rodin se vypořádává se stejným zármutkem, ale prostě o tom nemluví. To je v našem současném světě opravdová záležitost, na kterou se musíme společně soustředit. Cody je v Las Vegas stále bezdomovcem a já jsem o něm neslyšela už týdny. Dozvědět se špatné zprávy je těžké, ale neslyšet nic je horší. Prostřednictvím sociálních médií jsem narazila na tolik skvělých lidí, kteří si prošli stejnou cestou Mají skvělý podpůrný tým, který je úžasný, a oceňuji ty, kteří se snažili pomoct,“ napsala Jennifer na svůj profil a dodala, že dvě fotografie, které ukazuje byly pořízeny v průběhu sedmi měsíců. Je na nich tedy jasně vidět, jak moc dokáží tvrdé drogy zhuntovat lidské tělo.

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat