Právě vysíláme

MC Erik se vyjádřil ke smrti Barbary. Zprávu se dozvěděl z médií

7. prosince 2023 10:27
MC Erik se vyjádřil ke smrti Barbary. Zprávu se dozvěděl z médií

Ve věku 43 let zemřela ve Spojených státech slovenská zpěvačka Barbara. Nyní se k její smrti vyjádřil její kolega MC Erik, se kterým Barbara tvořila úspěšné hudební duo.

Zpěvačku podle serveru delší dobu trápily problémy se slinivkou břišní. Nemocnice Memorial Hospital ve městě Sarasota, kde žila, určila jako příčinu úmrtí mozkovou příhodu.

Dvojice MC Erik a Barbara spolu v 90. let tvořila duo. Mezi jejich nejznámější hity, které se proslavily i v Česku, patří Keď príde láska nebo Sen.

Erik Arest se nyní na svých sociálních sítích vyjádřil k velké ztrátě, kterou prožívá. Zároveň však přiznal, že ačkoliv byl s Barbarou v kontaktu, zprávu o její smrti se dozvěděl z médií. „Smutnou zprávu jsem se dozvěděl až z médií a její odchod je pro mě stejným šokem jako pro vás.“

„S Barbarou (pro mě to byla vždy Babka nebo Babuka) jsem byl v kontaktu – rozčilovali jsme se nad tím, že jsme na plakátu na koncert Maduaru, kterého se nezúčastníme, stěžovala si mi na bláznivou fanynku, která na sítích vytváří její falešné profily, posílal jsem jí občas videa z akcí, kde fanoušci zpívali naše písně, občas jsem jí poslal fotky mé dcerky, ze které se velmi těšila nebo jsme jí s Elou na narozeniny do videa zazpívali Happy Birthday,“ napsal. „Babka byla a bude součástí mého života, jsem a budu jí navždy vděčný za krásné roky krátké, ale o to intenzivnější kariéry, bez ní bych asi nebyl tam, kde jsem, a bez ní bych teď nemohl pravidelně vystupovat a těšit se i po 30ti letech z vaší přízně. A Barborka bude se mnou a s Ivankou pořád, na každém našem vystoupení, které ještě absolvujeme,“ dodal.

Články, které by tě mohly zajímat