Právě vysíláme

Megan Fox přiznala všechny plastické úpravy. Chce si nechat zvětšit pozadí

22. března 2024 10:54
Megan Fox přiznala všechny plastické úpravy. Chce si nechat zvětšit pozadí

Megan Fox vždy patřila mezi nejkrásnější herečky světa a hvězdu Transformers muži milují. I tak ovšem slavná brunetka hned několikrát usedla do křesla plastického chirurga.

To, že Megan podstoupila hned několik plastických zákroků, je jasné už na první pohled. Herečka se ostatně už o svých úpravách nebojí mluvit. Nyní v podcastu Call Her Daddy promluvila, co všechno za život podstoupila. 

Fox si nechala třikrát upravit poprsí. Poprvé si ňadra zvětšila ve 22 letech mezi natáčením dílů Transformers. Podruhé šla na zákrok, když se jí narodily děti. Pak se rozhodla i pro třetí operaci a na kliniku šla s jasným přáním. „Chtěla jsem pořádná prsa. Řekla jsem jim, že je mi jedno, co je teď trendy, chtěla jsem je mít jako striptérka z devadesátek. A oni mi je tak udělali,“ řekla Megan, která má z bývalého manželství tři syny. 

Megan Fox nyní

Megan prozradila, že podstoupila úpravu nosu, výplň rtů a tváří. Herečka ovšem nechce už podstupovat operace pod plnou narkózou, protože z ní má strach. „Nemám ráda operace. Moje tělo špatně reaguje na celkovou anestezii, proto když jdu na operaci, je to pro mě velký problém. Musím si nejdřív vždy vše projít s lékaři, protože mám obavy, že se neprobudím. Takže pokud mám mít v těle implantáty, tak ať se probudím s těmi největšími prsy, které se mi do těla vejdou,” řekla. 

Ačkoliv má Fox strach z anestezie, plánuje prý další zákrok. A tentokrát ještě o trochu víc šílenější. Megan si chce totiž nechat zvětšit pozadí vlastním tukem. A šetřit rozhodně nehodlá. “Pokud na ten zákrok půjdu, řeknu lékaři, aby mi udělal ten nejlepší zadek, za kterým se budou lidé v parku otáčet,” uvedla Megan, kterou muži nejvíce milovali v její nepřirozenější podobě, tedy v době Transformers. 

Megan Fox v Transformers

 

Články, které by tě mohly zajímat