Právě vysíláme

Megan Fox promluvila o pití krve s MGK. Detaily tě šokují

16. června 2022 8:10
Megan Fox promluvila o pití krve s MGK. Detaily tě šokují

Megan Fox a Machine Gun Kelly patří mezi patrně nejslavnější, ale i nejdivnější páry amerického showbyznysu. Dvojice totiž společně provádí šamanské rituály, nad kterými jen kroutíme hlavou.

Megan a MGK se dali dohromady v roce 2020 a od té doby jsou rádi středem pozornosti. Svůj vztah líčí do podrobných detailů a chlubí se podivnými praktikami. V několika rozhovorech například herečka Fox popsala, jak si s Kellym navzájem pijí krev.

Fox se vyžívá v šamanských rituálech, zajímá se o ezoteriku, ale i o čarodějnictví. Ráda rovněž čte tarotové karty, věnuje se astrologii a medituje. Čas od času se pak s MGK napijí krve toho druhého. „Lidé si nás často představují s poháry na víno jak v seriálu Hra o trůny, jak si navzájem pijeme krev. Je to jen pár kapek, ale ano, krev toho druhého občas konzumujeme pro rituální účely,“ uvedla Megan v jednom ze svých rozhovorů.

Ona sama pak prý s krví pracuje velmi opatrně a s maximální bezpečností. Machine Gun Kelly je prý přesný opak. S krví zachází tak, jak se mu zlíbí a podle své přítelkyně by byl klidně schopný bodnout se do hrdla a nabídnou Megan hromadu krve. „U mě je to řízené. Řeknu prostě pojďme prolít pár kapek krve a navzájem ji vypít. On je hektičtější a chaotičtější,“ řekla Fox, která zjevně musí doufat, že se jejich podivné rituály nepromění v nečekanou tragédii.

Články, které by tě mohly zajímat