Právě vysíláme

MEGHAN a HARRY jako seriálové hvězdy? Slavný pár chce zaměstnat Netflix!

21. ledna 2020 9:10
MEGHAN a HARRY jako seriálové hvězdy? Slavný pár chce zaměstnat Netflix!

Princ Harry a jeho manželka Meghan jsou nyní žhavým tématem číslo jedna. Po jejich oznámení, že se vzdávají svých rolí v královské rodině, se spekuluje o tom, jakou práci bude nyní slavný pár dělat. A nutno podotknout, že má na stole dost zajímavé nabídky.

HarryMeghan se dle svého přání stanou finančně nezávislými a už nebudou moct čerpat peníze ze státní kasy. Jak ale informují britská média, stále budou dostávat peníze od prince Charlese, a tak na mizině rozhodně nezůstanou. Do britského rozpočtu ale budou muset vrátit finance ve výši 2,5 milionů liber, které vložili do oprav svého sídla Frogmore Cottage.

Jelikož se chce britský pár živit prací, všechny jistě zajímá, co nyní budou Harry a Meghan dělat. A ačkoliv je práce ryšavého prince ještě stále ve hvězdách, u Meghan se jako od herečky očekává, že si znovu stoupne před kameru.

Novou zprávou je možná spolupráce Harry a Meghan se streamovací službou Netflix. Šéf společnosti Ted Sarandos totiž přiznal, že by s párem velmi rád spolupracoval. Konkrétně by šlo o účinkování v seriálu The Crown, který už má za sebou tři série a připravují ještě tři. Seriál sleduje život a panování královny Alžběty II. a právě Harry a Meghan by se do seriálu hodili. „Zda bychom měli zájem? Ano, samozřejmě,“ odpověděl Sarandos na otázku, zda by nyní už ex-královský pár mohl v seriálu účinkovat. Uvidíme, jak to dopadne!

seriál The Crowd

 

Zdroj: Deadline

Články, které by tě mohly zajímat