Právě vysíláme

MEGHAN MARKLE čeká úplně jiný život! Co všechno má vévodkyně od královské rodiny zakázané? Čeho se musí vzdát?

29. května 2018 16:10
MEGHAN MARKLE čeká úplně jiný život! Co všechno má vévodkyně od královské rodiny zakázané? Čeho se musí vzdát?

Královská svatba skončila před dvěma týdny a nyní pro Američanku Meghan Markle nastalo manželství, které ale nebude vůbec obyčejné. Krásná Meghan se totiž vdala do snad nejslavnější královské rodiny světa, kde panují přísná pravidla. Co všechno si tedy musí bývalá herečka odříct, aby dodržela dekórum?

1. Nalakované nehty

Královna Alžběta II. neuznává výrazné a tmavé laky na nehtech. Proto se Meghan těchto výstředností musí vzdát a začít si lakovat nehty bezbarvým lakem či používat přirozené barvy, které neupoutají příliš pozornost.

2. Minisukně a výstřih

Vévodkyně ze Sussexu bude muset také dodržovat královský dresscode. Královské oblékání má spoustu pravidel, ale základ musí znát každý. Jedním z pravidel je, že nesmí nosit jakékoliv sukně kratší než jeden centimetr pod kolena. Nesmí ani odhalovat svůj dekolt a nosit hluboké výstřihy.

3. Podpatky

Meghan už si nebude ani moci obouvat boty, které by chtěla. Královně se nezamlouvají boty na klínovém podpatku, a proto by se jich měly ženy vyvarovat. Meghan se tudíž bude musit spokojit s jehlovým podpatkem, stejně tak jako ostatní ženy královské rodiny.

4. Sociální sítě

Žádný člen královské rodiny, bez výjimky, nesmí mít soukromé či veřejné účty na sociálních sítích. Proto si Meghan musela zrušit veškeré své účty – Instagram, Facebook, a dokonce i svůj blog, který se jmenoval The Tig.

ČTĚTE TAKÉ:  Synovec MEGHAN MARKLE na královské veselce chyběl! Pro svou tetu však vypěstoval marihuanu, které dal speciální jméno!

5. Herecká kariéra

Meghan už se před kamerou objeví jen v rámci královských povinností. Na natáčení filmů a seriálů může zapomenout. Hvězdou seriálu Suits (Kravaťáci) tak už rozhodně nebude!

6. Veřejné polibky

Svatební polibek s Harrym byl posledním veřejným polibkem. Nyní si musí novomanželé projevovat svou lásku pouze v soukromí a mimo zrak veřejnosti.

7. Ochranka

Po svatbě byla Meghan přidělena vlastní ochranka. Ta ji bude střežit 24 hodin denně. Novopečená vévodkyně tak sice bude mít jistotu bezpečí, ale nebude mít ani chvilku klidu.

8. Politické názory a volby

Královská rodina má přísný zákaz volit a vyjadřovat se k politice. Meghan se tak jasně musí vzdát svých politických názorů. Toto je zřejmě tak konec jejím feministickým proslovům a dlouhodobému bojování za práva žen.

9. Jídlo

Královská rodina má striktně zakázáno jíst mořské plody. U tohoto druhu jídla je totiž vyšší možnost otravy než u jiných druhů. Tento zákaz je starý již několik století. V dnešní době ho však někteří členové královské rodiny porušují, kromě královny. Členové královské rodiny pak nemohou pít ani vodu z vodovodu v jiných zemích a musí se vzdát se exotických a hodně kořeněných jídel. Rovněž by neměly konzumovat vařené maso, které je nedodělané, tzv. krvavé.

 

Zdroj: uk.businessinsider.com, diva.aktuality.sk

Úžasná galerie ukazující, že nás psi milují

Články, které by tě mohly zajímat