Právě vysíláme

Meghan Markle přiznala tragickou zkušenost: v létě přišla o své druhé dítě

25. listopadu 2020 12:10
Meghan Markle přiznala tragickou zkušenost: v létě přišla o své druhé dítě

„Zatímco jsem svírala ručičku svého prvorozeného dítěte, věděla jsem, že ztrácím své druhé.“ Megan Markle pro americká média popsala, jak v létě tohoto roku přišla o své druhé dítě.

Vévodkyně ze Sussexu americkému deníku popsala, jak v červenci tohoto roku, zrovna když vyměňovala plenku svému prvorozenému synovi Archiemu, znenadání ucítila ostrou bolest v podbřišku. Stalo se tak v jejich domě v Los Angeles.

„Bolestí jsem se zhroutila na zem s Archiem stále v náručí. Zpívala jsem mu ukolébavku, abych nás oba uklidnila, ale přitom jsem věděla, že něco je špatně.“ Megan byla převezena do nemocnice, kde lékaři bohužel smutnou zprávu potvrdili.

Vévodkyně popsala neuvěřitelný zármutek, který prožíval její manžel Harry i to, jak společně nenarozené miminko oplakali.

 

V článku, který Meghan pro americký deník napsala, rovněž popisuje důvod, proč se rozhodla sdílet tuto zkušenost s veřejností. „Tento rok byl pro mnoho z nás zlomový,“ napsala ve svém vyjádření. „Proto pojďme letošní Díkůvzdání zasvětit tomu, že se zeptáme druhých, jak se cítí a jestli jsou v pořádku.“

„Ztráta dítěte s sebou nese téměř nesnesitelný zármutek. Prožilo ho mnoho z nás, ale otevřeně o tom promluvilo jen málo. Spolu s bolestí naší vlastní ztráty jsme s mým manželem objevili, že ze 100 žen si potratem prošlo 10 až 20 z nich. Mluvit o tom veřejně je ale stále tabu spojené s pocitem studu.“

Pár na začátku roku oznámil, že se zříká svých královských povinností i titulů, zpřetrhal pouta s královskou rodinou a odstěhoval se do Spojených států amerických.

Zdroj: dailymail.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat