Právě vysíláme

MICHAEL SCHUMACHER byl převezen do Paříže: čeká ho tam buněčná terapie

10. září 2019 15:10
MICHAEL SCHUMACHER byl převezen do Paříže: čeká ho tam buněčná terapie

Sedminásobný mistr světa ve Formuli 1, Michael Schumacher, byl převezen do Paříže, aby se mohl podrobit speciální léčbě kmenovými buňkami. Francouzská média tvrdí, že se o Schumachera nyní stará expert na kmenové buňky, který na něm chce vyzkoušet nový druh léčby.

Tajný přesun

O bývalého pilota Formule 1 se nyní bude starat Profesor Philipe Menasché, jenž je expertem na léčbu kmenovými buňkami. Menasché má s tímto procesem rozsáhlé zkušenosti a je jedním z nejuznávanějších odborníků svého druhu na světě. Podle francouzských médií je hlavním účelem této terapie zmírnit zánětlivé procesy po celém těle bývalého mistra světa ve Formuli 1. Menasché odmítl uvést, v jakém zdravotním stavu se Schumacher nyní nachází, a tak jedno z nejpřísněji střežených tajemstvích poslední dekády je nadále uchováno.

Michael Schumacher utrpěl vážná zranění po nehodě na lyžích ve Francii v roce 2013. Od té doby se o stavu legendy Formule 1 téměř nic neví. Podle aktuálních informací se zdá, že tato situace ještě chvíli potrvá.

Michael Schumacher slaví

Michael Schumacher se stájí Ferrari vyhrál celkem pět mistrovských titulů ve Formuli 1

Zdroj: Le Parisien, Instagram, The Daily Telegraph

Články, které by tě mohly zajímat