Právě vysíláme

MICHELLE OBAMA byla zvolena nejobdivovanější ženou Spojených států! Ukončila tak nadvládu HILLARY CLINTON.

1. ledna 2019 9:10
MICHELLE OBAMA byla zvolena nejobdivovanější ženou Spojených států! Ukončila tak nadvládu HILLARY CLINTON.

Michelle Obama měla během vánočních svátků pořádný důvod k oslavě: bývalá první dáma Spojených států je letos nejobdivovanější ženou v této zemi! Charismatická Michelle tak ukončila sedmnáctiletou nadvládu Hillary Clinton v prestižní anketě.

Zosobnění amerického snu

Rodačka z Chicaga v letošní anketě získala 15 % hlasů, což je o deset procent více, než Oprah Winfrey na druhém místě. První pětici nejobdivovanějších dam doplnila Clinton, nynější první dáma Melania Trump a britská královna Alžběta II.

Podle společnosti Gallup, která anketu pořádala, může za ústup Hillary Clinton to, že se bývalá kandidátka na post prezidenta Spojených států letos stáhla do ústraní. Naopak Michelle Obama byla v roce 2018 velice aktivní ve veřejné sféře – pravidelně se vyjadřovala k politickému dění ve Spojených státech a v únoru vydala svojí autobiografii, nesoucí titul Becoming. Kniha se později stala nejprodávanějším bestsellerem ve Spojených státech v letošním roce.

Michelle Obama měla další důvod k oslavě – její muž, bývalý prezident Spojených států Barack Obama, letos po sedmnácté obhájil prvenství v kategorii nejobdivovanějších mužů. Obama tak porazil nynějšího prezidenta Donalda Trumpa, jenž se umístil na druhém místě o šest procent.

Obamovi se k výsledkům ankety zatím nevyjádřili. Nicméně, tipneme si, že by tento slavný pár na výsledky prestižní ankety nejspíš reagoval takto:

 

Zdroj: CBS News, Instagram, Gallup

 

Galerie plná fotek, které dokazují, že Irsko má nejlepšího prezidenta. Taky byste se hned stěhovali?

Články, které by tě mohly zajímat