Právě vysíláme

MIKEJEPÁN má novou holku! Kdo to je?

3. září 2018 15:11
MIKEJEPÁN má novou holku! Kdo to je?

MikeJePán patřil mezi kontroverzní YouTubery, kteří více jak zásobu fanoušků měl zásobu haterů. A ačkoliv měla jeho videa, ve kterých provokoval pražské policisty, statisícovou sledovanost, nyní je už na YouTube nenajdete. Mikeovi byl totiž zrušen kanál kvůli porušování autorských práv.

Ikdyž Mike na YouTube už není k nalezení, na sociálních sítích je stále aktivní. Instagramový profil zásobuje jednou fotkou za druhou a přibližuje nám své soukromí. A právě ve svém nejnovějším příspěvku se pochlubil novou přítelkyní!

„Nikdy jsem Vám to moc neprezentoval, ale jsem normální, vděčnej a milující kluk, který denně řeší stejný problémy, jako vy. Také denně strkám do trenek nejdříve jednu nohu a pak druhou, také chodím (občas) do kanclu, také mám pocity, radost a podobně. ❤️ Jsem tak vytrvalý, že jsme s Viktorií naše 8leté přátelství – kdo mě sleduje déle určitě ví – proměnili ve vztah. Díky všem za podporu, nebojte, nezklamu Vás, brzy bude show,“ napsal Mike k fotografii, kde objímá půvabnou brunetku Victorii.

Jak se vám jeho nová láska líbí?

Zdroj: Instagram

Nejlepší fake news z historie: Žena rodila králíky a další perly

Články, které by tě mohly zajímat