Právě vysíláme

Milan Peroutka šel s pravdou ven. Ukázal partnera Dominika a přiznal svatbu

3. července 2023 9:52
Milan Peroutka šel s pravdou ven. Ukázal partnera Dominika a přiznal svatbu

Milan Peroutka prošel veřejným coming outem. Český herec a zpěvák přiznal vztah s mužem a ukázal nyní již svého oficiálního partnera.

O víkendu české bulvární servery zahltila zpráva o tajné svatbě, kterou měl upořádat Milan Peroutka se svým partnerem Dominikem. Tomu má být dle médií 25 let a jedná se o syna velmi bohaté podnikatelky.

Fanynky mohly z této novinky být patrně lehce v šoku, protože zpěvák nikdy o své sexuální orientaci veřejně nepromluvil a nikdy nepřiznal, že chodí s mužem. Po odhalení registrovaného partnerství se ovšem Milan rozhodl, že sám půjde s kůží na trh a partnera představil na svém instagramu.

„Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělý. Je natolik skvělý, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka,“ napsal Peroutka s tím, že zprávu chtěl fanouškům oznámit sám, ovšem bulvár ho nečekaně předběhl. V poslední době mu navíc chodily i anonymní nenávistné zprávy a výhružky. „Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde. Láska je krásná, ve všech jejích barvách!“ napsal herec, který nyní doufá, že tuto novinku přijmou jeho sledující s radostí. A dle reakcí, které se pod příspěvkem objevily tomu opravdu tak je, protože Milanovi gratulují nejen slavné osobnosti, ale právě i samotní fanoušky. Ať žije láska!

Články, které by tě mohly zajímat