Právě vysíláme

Milé překvapení v taneční soutěži STARDANCE. V zahraniční verzi zvítězil pár stejného pohlaví!

5. prosince 2019 9:10
Milé překvapení v taneční soutěži STARDANCE. V zahraniční verzi zvítězil pár stejného pohlaví!

Dánská verze taneční soutěže StarDance přinesla milé překvapení. Vůbec poprvé v historii tvořili taneční pár dva muži, kterým se nakonec i podařilo vyhrát.

Dánská verze známé taneční soutěže s názvem Dancing With Stars se rozhodla k originálnímu kroku. Mezi taneční páry se totiž objevila dvojice mužů, kterou si diváci natolik oblíbili, že nakonec celou soutěž vyhrála.

Do pořadu byl nejprve angažován slavný dánský herec Jakob Fauerby, jenž je otevřeným homosexuálem. Produkci pořadu proto požádal, aby jeho tanečním partnerem mohl být právě muž. Tvůrci pak s jeho přáním souhlasili a spárovali ho s tanečníkem Silasem Holstem.

Páru spolupráce neuvěřitelně šla a už v prvních kolech bylo jasné, že to Silas a Jakob dotáhnou daleko. Velkým překvapením ovšem byla jejich celková výhra. „Je to opravdu ohromující. Tolik lidí, kteří mi píšou na sociálních sítích s vlastními příběhy. Cítím se docela privilegovaný,“ řekl pak po vítězství Jakob, který výhru rozhodně nečekal a má prý radost, že televize se i tímto způsobem snaží bourat hloupé homofobní předsudky.

 

Zdroj: Politikan.dk

Články, které by tě mohly zajímat