Právě vysíláme

Miley Cyrus poprvé otevřeně promluvila o rozvodu s Liamem Hemsworthem

4. září 2020 13:10
Miley Cyrus poprvé otevřeně promluvila o rozvodu s Liamem Hemsworthem

Americká zpěvačka Miley Cyrus poprvé prozradila detaily o rozvodu s hercem Liamem Hemsworthem. Co rodačce z Tennessee vadilo a jak prožila následující období?

Bylo to komplikovanější, než si lidé myslí

Miley Cyrus v podcastu slavného moderátora Joa Rogana poprvé promluvila o nesmírně náročném období, které zažila během rozvodu s australským hercem Liamem Hemsworthem. Slavný pár se rozvedl loni po osmi měsících manželství. Mnozí fanoušci si dříve mysleli, že zpěvačka popsala tohle krušné období v textu ke skladbě Slide Away.

Jak Miley vysvětluje konec sňatku s Liamem nyní? „Prostě jsme se nemilovali tak, jako předtím,“ uvedla sedmadvacetiletá zpěvačka. Nejtěžší pro ni prý bylo se vyrovnat se spekulacemi, které kolovaly médii a sociálními sítěmi. Miley po Liamovi začala chodit s blogerkou Kaitlynn Carter. Tehdy ji překvapilo, jak ji veřejnost odsuzovala.

„Přišlo mi to neuvěřitelné. Veřejnost si myslela, že mezi rozvodem a novým vztahem nebyla žádná pauza. Bohužel si lidé neuvědomili, že mezi těmito dvěma událostmi uběhla spousta času, kterou oni nezaznamenali,“ vysvětlila Miley.

Autorka hitu Wrecking Ball ovšem přiznala, že ačkoliv je sama, cítí se spokojeně. „Mám vše, co bych potřebovala,“ uznává. O tom nelze pochybovat!

Zdroj: ELLE UK, YouTube, The Joe Rogan Experience, Shutterstock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat