Právě vysíláme

MILEY CYRUS promluvila o svých prvních sexuálních zkušenostech. Proč lhala svému bývalému manželovi?

16. srpna 2020 14:10
MILEY CYRUS promluvila o svých prvních sexuálních zkušenostech. Proč lhala svému bývalému manželovi?

Miley Cyrus se v podcastu s názvem Call Her Daddy pořádně odvázala a promluvila o svém sexuálním životě a své vůbec první sexuální zkušenosti.

Miley je otevřenou bisexuálkou a netají se tím, že měla vztah s několika ženami. V rozhovoru také prozradila, že její vůbec první sexuální zkušenost pak byla rovnou s dvěma ženama najednou. Její první sexuální styk s mužem pak proběhl s bývalým manželem, hercem Liamem Hemsworthem. Miley bylo v té době 16 let a příteli tvrdila, že Liam rozhodně není její první. Pravda to přitom nebyla.  „Nedělala jsem to s žádným chlapem až do 16. Nakonec jsem si ho i vzala, což je dost šílené. Lhala jsem a tvrdila, že není první, abych nevypadala jako loser. Lhala jsem mu celých 10 let,“ řekla a promluvila i o vztazích s ženami.

„Ještě předtím jsem to ale dělala s holkou. Vlastně se dvěma najednou. Když mi bylo 11 nebo 12, kamarádky začaly spát s kluky, ale já tomu moc nerozuměla. Takže jsem většinu z nich přesvědčila, aby to dělaly se mnou, uvedla překvapivě zpěvačka, která v minulosti randila například s modelkami Stellou Maxwell nebo Carou Delevinge. Jejím doposud posledním partnerem pak byl kolega Cody Simpson, se kterým se nyní Miley po půl roce chození rozešla.

 

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat