Právě vysíláme

MILEY CYRUS rozzuřila fanoušky kvůli vzkazu na INSTAGRAMU! Co řekla?

12. července 2019 11:10
MILEY CYRUS rozzuřila fanoušky kvůli vzkazu na INSTAGRAMU! Co řekla?

Miley Cyrus opět provokuje – ovšem tentokrát jsou terčem její vlastní fanoušci! Americká zpěvačka na Instagramu sdílela kontroverzní citát a někteří její fandové nebyli vůbec nadšeni. Jak zkaz zněl a proč u fanoušků vyvolal tak vášnivou reakci?

„Chceš na sebe pořád jenom poutat pozornost“, „Neměla bys takové věci sdílet“, „Měla by ses nad tím dřív zamyslet, než tohle sdílíš“ – Miley Cyrus se svým příspěvkem na Instagramu vyvolala vlnu vášnivých reakcí, ze kterých ji některé určitě nepotěší. Americká zpěvačka nedávno sdílela fotku, na níž bylo napsáno: „Panenství je společenský výmysl“. Kontroverzní citát doslova rozdělil zpěvačky jádro fanoušků: některým to přišlo nevkusné, jiní za to Miley chválili.

 

Miley Cyrus se rozhodně nebojí společenských tabu. Autorka hitu Wrecking Ball je zastánkyně legalizace marihuany a má velmi otevřený přístup k sexu. Zpěvačka se ke kritickým komentářům zatím nevyjádřila.

Co si o kontroverzním sloganu myslíte vy? Má Miley pravdu, nebo to tentokrát přehnala? Dejte nám vědět váš názor do komentářů!

Zdroj: ELLE, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat