Právě vysíláme

Miliardář BILL GATES se stal „tajemným Santou“ neznámé dívky. Neuvěříte, jaké dary jí poslal k Vánocům!

30. prosince 2019 13:10
Miliardář BILL GATES se stal „tajemným Santou“ neznámé dívky. Neuvěříte, jaké dary jí poslal k Vánocům!

Bill Gates je nejbohatším člověkem na planetě a peněz má na rozdávání. Často se proto zúčastní nejrůznějších charitativních akcí. Americký miliardář se dokonce každý rok zapojuje i do vánoční akce Secret Santa (Tajemný Santa), která probíhá na sociální síti Reddit.

Projekt Tajemný Santa je taková menší losovací hra a slouží k tomu, aby si dva úplně cizí lidé navzájem poslali vánoční dárky. Každý přihlášený účastník o sobě nejdřív musí vyplnit dotazník, kde napíše informace o svém životě a poté mu díky losu bude vybrán člověk, se kterým si o Vánocích pošle dárek.

Losu se zúčastnila i Shelby z Michiganu, která měla obrovské štěstí. Vylosoval si jí totiž nejbohatší člověk planety Bill Gates, který jí poslal úžasné dárk, jenž přesně odpovídaly tomu, co má sympatická brunetka ráda. Shelby tvrdí, že zásilka od Gatese vážila přes 30 kilo a v dárkovém pytli se nacházeli opravdu krásné věci s Billovým věnováním a přáním krásných svátků.

Jeden z dárků byl opravdu osobní a Shelby vážně dojal. Protože se dívka na Redditu svěřila s tím, že její maminka tento rok zemřela kvůli vážné nemoci, Bill jejím jménem zaslal peněžní dar americké nadaci srdečních onemocnění (American Heart Association). Gates pak Shelby kromě toho daroval nejlepší knihy roku 2019, náušnice, sladkosti, hračky pro její kočku, vánoční klobouk inspirovaný Harrym Potterem, rukopis Velkého Gatsbyho, dva Lego sety ze série Harry Potter a Star Wars a oblečení inspirované seriálem Twin Peaks. 

Podívejte se na video, ve kterém Shelby ukazuje dárky od Gatese na kameru:

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat