Právě vysíláme

Miliardář Jaromír Soukup se vyznal z citů k Agátě Hanychové přímo v televizi

20. června 2022 14:10
Miliardář Jaromír Soukup se vyznal z citů k Agátě Hanychové přímo v televizi

O víkendu veřejnost šokoval nový vztah Agáty Hanychové a miliardáře Jaromíra Soukupa. Ten se vyznal z citů k modelce přímo v televizi. Agátu pozval hned do dvou svých pořadů na TV Barrandov.

Agáta Hanychová byla před čtrnácti dny hostem v pořadech Instinkty Jaromíra Soukupa VIP svět Speciál. V obou pořadech ji Jaromír Soukup vykal a často mu kvůli Agátě docházela slova, červenal se a několikrát influencerce velmi okatě polichotil. Rozhovory působí spíš jako rande v doprovodu kamer.

Český boháč a majitel televizní stanice byl z Agáty očividně úplně vyřízený. Jaromír se během prvního setkání modelky ptal jak na rodinu, tak na ideálního partnera. Agáta Jaromírovi přiznala, že už je zase singl: „Já už s ním totiž nejsem. A máte skandál. Já se u toho směju, to je blbý co?“. Soukup šokovaně koukal a odpověděl: „Já jako král bulváru jsem nevěděl, že jste se rozešla. Já si myslel, že mě už nic nepřekvapí. Když si sem pozvu hosta, tak si myslím, že všechno vím a mám převahu. U vás převahu nemám.“

„Došla mi slova, vím, že jste fajn ženská a on někde je,“ dodal Soukup s tím, že si toho pravého jednou určitě najde.

Hned druhý den se natáčel další pořad Jaromíra Soukupa VIP svět Speciál, ve kterém byla Agáta jediným hostem. Soukup byl už poměrně uvolněnější a Agátě opět velmi často lichotil. Hned v úvodu například řekl: „Diváci nám zatleskali. Když jste tady vy, tak zatleskali, protože jste krásná“. Poté přiznal, že na ni i myslel.

„Řekla jste mi, že jste singl, a já jsem na vás trochu myslel. Teď jsem na vás koukal, nejenže je to pěkné se na vás koukat. Jste chytrá, vy jste si tu kariéru udělala nezávisle na komkoliv,” pokračoval Soukup v lichotkách.

Články, které by tě mohly zajímat