Právě vysíláme

Milionář shání osobního fotografa. Nabízí mu plat 870 tisíc korun!

21. prosince 2019 13:10
Milionář shání osobního fotografa. Nabízí mu plat 870 tisíc korun!

Matthew Lepre má peněz jako šlupek a nebojí se rozhazovat. A jelikož plánuje rozjet kariéru i na Instagramu, rozhodl se uskutečnit výběrové řízení na osobního fotografa.

Matthew založil společnost Ecom Warrior Academy a podnikání mu vynáší spoustu peněz. A protože si chce nyní trochu od práce odpočinout, rozhodl se cestovat po světě po Evropě a Spojených státech. Ze svých cest chce mít navíc profesionální fotografie na Instagramu, a tak nyní shání osobního fotografa, jenž bude cestovat s ním.

Muž slibuje, že se fotografovi za jeho práci bohatě odmění a nabízí mu výplatu až 870 tisíc korun. Svému „zaměstnanci“ navíc prý bude hradit i cestovní výdaje.

Milionář pro britský deník DailyMail tvrdí, že hlavním požadavkem na fotografa je jeho časová flexibilita. „Zvolená osoba pro tuto roli by musela být se svým životem flexibilní a být schopna připojit se ke mně do mého šíleného rozpisu plánů, který mě může vzít kdykoliv a kamkoliv,” řekl Repre, jemuž se nabídky na spolupráci určitě pohrnou. Musí ovšem dodržet  to, co slíbil.

 

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat