Právě vysíláme

Millie Bobby Brown se v 19 letech zasnoubila. Je příliš mladá, diví se fanoušci

12. dubna 2023 11:47
Millie Bobby Brown se v 19 letech zasnoubila. Je příliš mladá, diví se fanoušci

Hvězda seriálu Stranger Things se v pouhých 19 letech zasnoubila. Millie Bobby Brown se s novinou pochlubila na sociálních sítích a ukázala i krásný prsten.

Ačkoliv je ještě populární herečka velmi mladá, už se žene do vdávání. Millie chodí dva roky s dvacetiletým Jakem Bongiovim, synem legendárního zpěváka Jona Bon Joviho. Seriálová Eleven zveřejnila na sociálních sítích černobílý snímek, na kterém svého přítele objímá a na fotoaparát ukazuje zásnubní prsten. „Miluji tě už tři léta, chci je všechny,“ připsala k příspěvku.

Jake Bongiovi ve stopách svého otce nejde a kariéru muzikanta neplánuje. Mladík studuje na univerzitě v New Yorku, věnuje se modelingu a pohrává si i s herectvím. Po oznámení zásnub se fanoušci Millie rozdělili do dvou táborů. Určitá část má z páru velkou radost a herečce gratuluje. Druhá skupina si ovšem myslí, že v devatenácti letech má Millie na svatbu ještě spoustu času.

Co si myslíte vy? Je hvězda Stranger Things na zásnuby ještě příliš mladá? Měl by pár se svatbou počkat, nebo do toho co nejdříve praštit? Hlasujte v naší anketě!

 

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat