Právě vysíláme

Mirai se vrací na ztichlá pódia, v Ostravě představili nový singl Volám

7. června 2021 8:10
Mirai se vrací na ztichlá pódia, v Ostravě představili nový singl Volám

Kapela Mirai se autokoncertem v Ostravě vrátila na pódia. Po několika měsících naživo zazpívala v Dolních Vítkovicích šesti set autům, kterým rovnou premiérově představila singl Volám.

Kapela Mirai je po roce zpět s koncerty pro auta a přes radiovou frekvenci opět přenáší své největší hity do aut tisíce fanoušků. V pátek si velkolepý zážitek s ohňostrojem užilo šest set aut na zaplněném parkovišti Dolních Vítkovic, kde kapela Mirai odstartovala auto tour a sklidila obrovský úspěch. „Hrozně moc se těšíme na zbylé dvě štace,“ zaznělo od kapely po koncertě.

Oproti loňskému roku posílili Mirai LEDkové obrazovky a svou show obohatili o zbrusu nový singl Volám. Ten mohou fanoušci vidět i slyšet v exkluzivní předpremiéře ještě 9. června v Praze a 12. června v Brně, kde pilotní píseň z nového alba zazní. Klasických koncertů se fanoušci dočkají už 2. července, kdy kapela zahajuje svou letní šňůru Mirai Léto 2021.

„Šli jsme do velké nejistoty a zaplať pán Bůh to dopadlo skvěle. Na začátku jsme vůbec netušili, jestli o to bude po roce zase zájem,“ říká otevřeně Mirai Navrátil a dodává, že se koncert nakonec za pár dní vyprodal. „Šlo cítit, jak moc lidem chybí kultura.“  

„Ostrava byla rozlučka s tímto formátem, jak se patří a hrozně moc se těšíme na zbylé dvě štace v Praze a Brně. Stále platí, že nejnovější klip a píseň lidi můžou slyšet jenom na auto koncertech. Premiéra klipu bude následovat až po nich 13. června,“ říká Mirai a zve fanoušky na koncertní léto.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat