Právě vysíláme

Miss USA z roku 2019 spáchala sebevraždu, skočila ze šedesátipatrové budovy

31. ledna 2022 8:10
Miss USA z roku 2019 spáchala sebevraždu, skočila ze šedesátipatrové budovy

Miss USA z roku 2019 Cheslie Kryst přišla o život. Podle zpráv měla skočit ze šedesátipatrové budovy, konkrétně z devátého podlaží, kde bydlela. Zanechala po sobě dopis, v němž vše odkázala své matce. Bylo jí pouhých 30 let.

Zprávu o pádu mladé ženy obdržela newyorská policie v 7:13 místního času. Záchranáři byli na místě během několika minut, Cheslie Kryst už však nebylo pomoci. Podle svědků byla v době události sama, naposled měla být viděla na terase budovy, která se nachází ve 29. patře. Skočit však měla ze svého bytu v devátém podlaží.

Jen několik hodin před smrtí sdílela Kryst na svém instagramu zprávu, která zněla: „Prožijte tento den v klidu a míru.“ V dopise, který po sobě zanechala, odkázala vše své matce. „Její osobnost inspirovala všechny kolem. Starala se o ostatní, milovala, smála se a zářila. Cheslie byla ztělesněním lásky, pomáhala druhým, ať už prostřednictvím své práce, kdy bojovala za sociální spravedlnost, tak jako Miss USA a televizní moderátorka,“ stojí v prohlášení rodiny ženy.

„Naše srdce jsou zlomená. Cheslie byla platnou součástí naší show. Dotkla se srdcí všech našich zaměstnanců. Její rodině posíláme upřímnou soustrast,“ uvedla ExtraTV, kde Kryst pracovala.

V květnu 2019 se Kryst stala Miss USA. Pracovala jako právnička a ve svém soutěžním medailonku se rozhořčila nad situací, kdy jí jeden ze soudců řekl, že nemá do soudní síně nosit jako žena kalhoty. Žena se zároveň stala nejdéle úřadující kráskou, kvůli pandemii koronaviru totiž byl další ročník soutěže posunutý až na listopad 2020.

Články, které by tě mohly zajímat