Právě vysíláme

Místo pláče radost! Žena oslavila svůj rozvod povedenými snímky

1. dubna 2019 14:10
Místo pláče radost! Žena oslavila svůj rozvod povedenými snímky

Rozvod rozhodně není nic příjemného a řada lidí, kteří si jím prošli, se na něj snaží co nejrychleji zapomenout. Marie Lollis z Velké Británie však udělala pravý opak a odloučení s exmanželem se rozhodla oslavit!

Sedmačtyřicetileté Marii se manželství rozpadlo po dlouhých třinácti letech. Její dnes již bývalý manžel totiž začal brát drogy a časem s ním už nebylo k vydržení. Rozvod trval nějakou dobu a když konečně došel do konce, Marie si velmi oddechla. U příležitosti startu nové životní kapitoly se dokonce rozhodla nafotit sérii snímků, jenž nyní válcují internet.

Konečně rozvedená!

Žena vzala všechny věci, jenž jí jejího ex připomínají, a před objektivem fotoaparátu je zničila. Svatební snímky tak lehly popelem a ty, které už byly zarámované, Marie rozšlapala střevíčky. To ovšem není všechno. Aby žena opravdu dala najevo, jak je za rozvod šťastná, zapózovala se sklenkou na víno, na které stálo: „Konečně rozvedená, chlape, sbohem!“.

„Touto cestou chci tuto životní kapitolu uzavřít a oslavit, že můj rozvod je oficiální,“ řekla Marie webu DailyMail a dodala, že rozhodně nečekala, jak velký úspěch její fotografie sklidí. Za ohromné sdílení na Facebooku i Instagramu je ale vděčná, protože chce světu ukázat, že existují silné ženy, které mají odvahu jít dál a být šťastné.

 

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat